Om mig

SKENE, Västra Götaland, Sweden
Jag vill helst kalla mig mathantverkare...tänker mkt på mat...letar o samlar recept som jag ändå inte använder... Gillar att använda mig av närproducerade råvaror, mkt ekologiskt... Drömmen om ett eget företag blev verklighet den 1 april 2012 då jag öppnade eget café, tyvärr så blev jag av olika orsaker tvungen att stänga ner det den 18 december 2015. Jag lagar fortfarande en massa mat och intentionen är att dela med mig av fler recept... Det går väl si och så men ibland så händer det 😝

lördag, oktober 10, 2009

Jag vill ha fredag idag... :)

Skulle kunna tänka mig at ha fredag flera dagar i veckan nu (och inte bara nu...) Kyckling har ju alltid varit en av familjens stora favoritråvaror och igår testade vi Kronfågels nyhet -ugnsklar gårdskyckling- med ett gott, mycket gott, resultat. Det är skönt att stora företag börjar tänka på vad de använder till sina kryddblandningar, den här kycklingen är något såpass ovanligt som en färdigkryddad produkt helt utan E-nummer!! Kunde väl kanske smakat lite mer men så är jag ju van vid vad många tycker är för kryddad mat :) Kommer garanterat köpa den igen för maken till saftig o mör kyckling är svårt att hitta. Vi åt den med egenklyftad potatis och en sås gjord på köttsaften, lite grädde o en näve färska kryddor... o kameran var det ingen som kom ihåg förrän maten var uppäten -som så ofta annars när ljuvliga dofter fyller köket...