Om mig

SKENE, Västra Götaland, Sweden
Jag vill helst kalla mig mathantverkare...tänker mkt på mat...letar o samlar recept som jag ändå inte använder... Gillar att använda mig av närproducerade råvaror, mkt ekologiskt... Drömmen om ett eget företag blev verklighet den 1 april 2012 då jag öppnade eget café, tyvärr så blev jag av olika orsaker tvungen att stänga ner det den 18 december 2015. Jag lagar fortfarande en massa mat och intentionen är att dela med mig av fler recept... Det går väl si och så men ibland så händer det 😝

söndag, juni 06, 2010

Pajfrossa :)

Låter nästan som en hemsk sjukdom :) och det är nästan så det slutade om man kikar på sista bilden ;) men innan ni kommer dit blir det en hel drös men andra bilder.
Kanske lika bra att förvarna er -det här inlägget innehåller en del bilder ;)

Igår (som råkade vara lördagen den 5 juni) var jag på en pajfrossa anordnad av Spot and tell tillsammans med bloggarna Jennie och Tora

Hade fint sällskap med yngste sonen Lukas o vännen Linda och ett gäng andra som gillar spot and tell o amerikanska pajer :)


Efter lite dividerande med busschaufförer etc var vi på plats i bakstugan på Råda säteri


Ett bord var uppdukat med en hel drös fina pajer som fick snålvattnet att rinna i strida strömmar...







Dessa två var bara två goda exempel :) det fanns en massa annat gott. Sen är det ju som alltid, när man väl börjar äta det man plockat till sig inser man att ögat inte alls har någon vettig uppfattning om hur mycket socker kroppen tål... jag som försökt minska mitt sockerintag (och faktiskt lyckats rätt så bra) fick rätt snart en sockerkick som gick rakt upp i huvudet för att en liten stund senare övergå till sockerkoma :) en kopp te o lite vila rådde dock bot på det värsta och en rejäl promenad på resten...

Lukas hugger in

Linda leker med maten ;)

SOCKERKOMA!!!!


Ett stort tack till alla inblandade som gjorde pajfrossan möjlig :)
Ser med spänning fram emot nästa event med Spot and Tell

Dåligt på bloggfronten...

jo, här har det inte hänt speciellt mycket det senaste... skyller allt på att jag fått nytt jobb *tittar i taket o ler oskyldigt* eller... kanske inte allt -en del beror ju faktiskt på det vackra vädret också...

Jobbar i alla fall som kock/kallskänka igen :) på ett vikariat -men det är ju så mycket bättre än inget alls.

Dessutom ligger stället knappa 10 minuters bilväg hemifrån, vilket känns jättebra nu när bensinpriserna är som de är.

Att stället är svanenmärkta är ingen nackdel det heller, brinner lika mkt för det svenska o närproducerade som alltid.

Vad stället heter??? Två Skyttlar