Efter lasagnen serverades det en kladdkaka... på mitt vis givetvis, alltså, förutom vispad grädde till fick man konserverade päron till, en liten miss i skrivandet av shoppinglista gjorde att myntan fick utgå (egentligen skulle en del av päronlagen mixas med färsk mynta) tror dock ingen saknade den mer än ena själv då :)
Kladdkaka:
10 portioner (1 form ca 20 cm i diameter)
8o g mörk god choklad
55 g smör
33 g strösocker
2 ägg
55 g kesella
70 g vetemjöl (eller glutenfri mjölmix)
1 tsk bakpulver
Smält smör och choklad på låg värme.
Vispa ägg o socker, vänd ner chokladsmet o kesella i äggvispet.
Blanda mjöl o bakpulver o rör i.
Grädda i 200 grader i ca 10 minuter, den ska inte vara helt genombakt.
Serveras kall med konserverade päron och vispad grädde.
torsdag, juli 30, 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar